Post by onliriconcsens on Mar 5, 2022 17:16:57 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mr Autofire ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mr Autofire IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufija koda več denarja ▞▞▞
▞▞▞ Mr Autofire 2022 version ▞▞▞
Z odpravljenimi padci fps je spet spodobna igra. Se pravi, da je še vedno le spodobno. Ta igra je SMEŠNO mlevena. Že na samem začetku se lotiš mletja. Sčasoma morate odigrati 5-8 tekov samo, da dobite dovolj denarja za eno nadgradnjo (to vam daje enako drobno povečanje kot pri prvi nadgradnji)
Sama igra je super. Številne nedavne posledice so izboljšale igro. Čeprav so nakupi v aplikaciji nori. Bil sem tako navdušen, ko so izdali sezonsko vozovnico, zato sem jo kupil. Celotna ideja je precej kul, čeprav je izjemno razočaranje, kako moraš porabiti toliko denarja za eno sezonsko vozovnico samo zato, da ne bi imel naslednje sezonske vozovnice. Ko je denar največji del igre, odtegne igralce in osebno se zdi, da je vse skupaj s tem zapravljanje.
Zabavno, a ne preveč enostavno. Izziv, a ne zmešnjava. Edini očitek je, da se včasih zdi, kot da samo skačeš po nivoju in moliš, da bi ti ostalo dovolj zdravja, ker je preveč izstrelkov, ki se jim je treba izogniti
Zaenkrat uživam, vendar si želim, da ne bi bilo energije za igranje sistema, igra je zabavna, a če bom moral oditi in počakati, bom verjetno pozabil nanjo.
Dajem dve zvezdici, ker je igra sama po sebi res zabavna in ni veliko dodatkov, vendar obstaja ENERGY, vsaka igra, ki ima energijo, je po mojem mnenju samodejno zanič, če upoštevam, da plačaš denar ali moraš počakati, da lahko nadaljuješ z igranjem igre. Razumem razvijalci morajo zaslužiti denar in pošteno, če bi dodali funkcijo, ki vam daje neomejeno energijo za na primer 3-5 $, bi jo kupil, ker je neverjetna igra, vendar funkcija energije res naredi zanič
Všeč mi je ta igra, zelo zasvoji, vendar mi res ni všeč, da potrebuje 5 minut, da dobim samo 1 energijo, zdaj razumem, da vam to daje več denarja, vendar se mi zdi, da bi moralo biti malo manj kot 5 minut, morda 3 ali celo 2, ker želim imeti več časa za igranje kot čakanja.
Čeprav se strinjam, da je za telefonsko igro malce zmešnjava, mi je dejansko bolj všeč kot archero. Glede na to, moja pritožba in nizka ocena izhajata iz dejstva, da je bila v celotnem času, ko imam to igro, ena nedavna posodobitev. In vse, kar je naredila ta posodobitev, je bilo dodajanje več oglasov. Dovolj je slabo, da so v igrah oglasi, ki vam "pomagajo" hitreje napredovati, ker igre ravno zaradi tega stagnirajo. Toda posodobiti igro, da bi vstavili več naključnih pojavnih oglasov, je samo grozen razvoj
Igra je zabavna, a energija za igranje??? In smešen del je, da je en krog 5 energije za pridobitev enega je 10 min. Nimam časa čakati 200 min, da bi odigral štiri kroge, izkoristil potencial
Obožujem to! Tako zabavno in enostavno za igranje. Z izbiro ojačitev je zabavno eksperimentirati. Jet pack me vsakič reši!! Odlična ideja za jet pack 👍 hvala za ustvarjanje tako prijetne igre. Namestite, zabavali se boste. Je zahtevna, a lahka igra. Vsaj enkrat poskusite jet pack.
igra se zdi spodobna. dobra grafika in igra. majhna težava. podobno kot pri igri archero, orožje. atk hitrost orožja ustreza opisu, ne pa tudi škodi. povečanje dmg na lvl up za orožje je enako kot katero koli drugo orožje. fajn bi bilo dejansko prilagoditi dmg glede na orožje in dejanski deskriptor. npr.: navadna ostrostrelska puška - visok dmg, počasna hitrost streljanja; naj ostrostrelec začne pri 70 dmg, nato pa vključite dmg lvl ups (skupno +8 dmg/lvl). sicer pa pridna igra
Igra je zabavna, vendar je energetska mehanika popolnoma nepotrebna in občutno zatemni izkušnjo. Nenehno čakanje na eno igro, ki traja morda 10 minut, če preživiš cel krog, je smešno. Izhaja kot aplikacija za grabljenje denarja, kar je škoda, ker igranje resnično zasvoji.
Obtičal sem na ravni 30 na svetu 3, igralna palica se zatakne za 4 do 5 sekund in igra je slaba. Nikomur je ne bi priporočal ta igra je plačana za zmago ne igraj je
Mleto, a prijetno. Svetov ena in dva je mogoče premagati v eni uri, tri pa vrže trd statski zid pozneje na svetu. Sovražnikovih zdravstvenih bazenov bo na tisoče, medtem ko bo nadgradnja, ki stane 3-4 vožnje vredna srebra, zagotovila 5-15 škode ali 0,5 % hitrosti napada, zato so nadgradnje precej zanemarljive, razen če porabite pravi denar, da si privoščite veliko. .
Dobra igra, kljub temu, da je treba občasno gledati videoposnetke za povečanje moči.. ni problema, kot so drugi objavili o nadgradnji likov in nezmožnosti premagati že očiščene plošče. Igra na srednji ravni za brezplačno igranje, enostavna, če plačate za igranje.
Tvoja igra je pretežka... In jaz sem izkušen igralec. Za vašo igro sem do zdaj porabil približno 6 dolarjev in mi ni prinesla komaj nič.. Zaradi vaše igre želim goljufati, da dejansko napredujem v igri... Kaj daje? Počutim se, kot da bi moral porabiti približno 50 $ ali več, da bi dejansko igral igro smiselno količino in dobil kakršno koli zadovoljstvo.
Ta igra je zabavna. Oglasi večinoma prikazujejo dejansko igranje, kar se danes ne zgodi pogosto. Kar se ne pokaže, je količina nabojev, ki se streljajo na vas. Super zabavno. Ocenite ga z 1 zvezdico zaradi pohlepnega energetskega sistema, to je sistem, ki ga sploh ne bi smeli ustvariti. Zavračam kupovanje predmetov v igri, ki je ne morem igrati, kadar hočem.
Ingress Prime Nuotykių dbrw
Nisem prepričan, kaj se je zgodilo, vendar ne morem igrati igre na spletu. Čeprav sem lahko, je bila to precej zabavna igra. Čeprav se zdi, da ga lahko zdaj uporabljam le tako, da to storim brez povezave. Ni tako hudo kot težava, vendar moram nenehno ponavljati od začetka.
Odlična igra za to, kar je. Moj edini očitek je, da je sčasoma mletje preveč in da je potrebno večno, da napreduje. Predal sem se.
To je super zabavna igra... daj 5 zvezdic v hipu, če ne za eno stvar... ZAKAJ OMEJEJEŠ, KOLIKO SE LAHKO IGRAMO Z OMEJITVAMI OGLASOV.... Razumem, da želiš, da ljudje kupijo tvoje dragulje, zato mi bo kupil čas za igranje ... napačen način za to DEVS. Prodajte svoje dragulje, vendar naredite trgovino, kjer bomo lahko kupili opremo in različne like ter nadgradili materiale. Omejevanje moje igre je smešno. ŽELIŠ, da se ljudje čim več igrajo brezplačno. Plačilo za igro bo igralce odrinilo stran. P.S. Archero SUX
Igra je odlična in še nikoli nisem videl tako preproste igre z dobro grafiko. Lahko vam dam seznam idej za načine, orožje in preobleke po meri, in če imam nekaj, kar je v igri (orožje ali preobleke), mi samo povejte
Odlična igra. Drugačne od običajnih iger, ki jih dobite na Androidu. Spominja me na mega man ali kaj podobnega. Ima časovnik za Entergy ali kaj ne, kar vam omogoča igranje. Tako se lahko igra samo tolikokrat in je treba počakati. Toss up je dobra igra, zato je vredna tega.
Res zabaven in inovativen koncept igre bullet hell na platformi. Padec orožja je veliko preredek in količina kovancev, ki jih dobite na tek, je prenizka za vsako nadgradnjo (~500 na tek, na koncu pa boste za enkratno nadgradnjo potrebovali 3000). Imam kup nadgradenj, vendar nikoli dovolj kovancev za uporabo. Sem na 4. stopnji in zaradi količine škode, ki jo povzročijo sovražniki, je težko nadaljevati, saj nadgradnje ne dvignejo dovolj statistike, da bi sledili. Zlati zaboj bi moral čakati 2-3 dni ali 300 diamantov.
Posodobitev: nima več podpore za krmilnik. Verjetno ne bo več igral. Sezonska vstopnica ne odstrani oglasov. Igra je res zabavna. Napredovanje je precej počasno. Ne morem si predstavljati, da bi kdo imel odklenjenih veliko junakov. Uporablja tipično sezonsko vstopnico, ki je trenutno priljubljena.
Igra je odlična, vendar sem prišel zelo daleč in v najnovejši posodobitvi sem bil poslan nazaj na začetek igre. Želja, da ne bom lagala, me kar razjezi, ker sem porabil denar za igro. Tako da je nekako razočaranje izgubiti stvari po enem letu igranja.
Igranje je zabavno, vendar je hitrost, s katero dobite valuto, izjemno počasna. Zaradi tega traja večno, da se karkoli izenači, ena raven pa naredi zelo majhno razliko. Prav tako stane 150 draguljev za oživitev in spet zelo redko dobite valuto. Na vseh ravneh ste premalo zmožni in če želite celo imeti možnost, si morate ogledati 3-4 oglase na raven. Bolj ko se dvignete na nivo, več dobite nesmiselnih ojačitev, zaradi katerih je še težje dobiti najboljše na tek.
Odlična igra neverjetne umetnine in kontrole ... včasih preskoči za delček sekunde le, ko vstopite v novo sobo in sovražniki prvič streljajo.
To je zabaven koncept, a nekateri šefi so zelo težki, vse kar bom rekel je, da je nepošteno
Povprečen strelec. Pričakujte torej, da boste plačali denar, da boste dobili karkoli kul ali se zabavali ob igranju naslednjih 10 let.
Igranje igre je plačilo. Ne daje vam dovolj stvari za dokončanje misije, tudi energija za igranje je čudna, igrate lahko samo 4x, dokler ne boste morali počakati ali kupiti več energije.... nekako nesmiselno.
Kot igra ... ampak na turnirjih so goljufi. Takoj, ko se je začel nov turnir, je bil igralec na nivoju 33. Kar bi trajalo veliko dni, kaj šele 5 minut. Ne bom več porabil denarja za to igro, dokler ne bo poskrbljeno in je vse pošteno
Uživam v igri, ena manjša sprememba je bila, da vaš lik spreminja stranke, ko opremlja različne predmete. Zakaj bi to spremenili? v tem sem užival. Poleg tega je to brezplačna igra.
Ta igra je neverjetno zabavna in zasvoji. Vendar je to smeti. Če želite imeti možnost osvojiti tudi najmanjšo nagrado!? Vložiti boste morali vsaj 100-1000 USD. Ne izgubljajte časa!! Takoaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! Vi pohlepni ljudje ste odtok na tem svetu!
Precej dober pogled na ta žanr "Archero", ki se je pojavil. Lepo drugačen od večine izmed njih, vendar ima še vedno dovolj podoben občutek, da vemo, kaj je kaj. Obožujte te igrice, podobne lopovskim. Malce počasen nivo, vendar še ne preveč zemljevidov, tako da je pričakovano.
Igra je dobra, morda potrebuje način za sledenje določenim sovražnikom, kot pa samo enega, ki se premakne na šibkejšega, zato bi morda, če bi dodal način sledenja večjim sovražnikom kot majhnim sovražnikom, ocenil s 5