Post by onliriconcsens on Mar 5, 2022 17:19:57 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Flow Free ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Flow Free IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaudinėja begalinius brangakmenius ▞▞▞
▞▞▞ Flow Free 2022 version ▞▞▞
Flow Free Sestavljanke dvi
ji nuolat siunčia man pranešimus, kad reikia atlikti veiksmus ir kad jai reikia prieigos prie mano kontaktų. pašalinimas
nesu tikras, kodėl šito neištryniau. tai vėl ir vėl tas pats, o nuolatiniai skelbimai taip erzina.
Atrodo, puikus žaidimas, skirtas švaistyti laiką ir atsikratyti streso, bet per daug skelbimų. Vienas skelbimas kiekvienam lygiui, kurį baigsite, yra šiek tiek per daug. Nebūkite toks alkanas pinigų ir daugiau žmonių žais. IŠDIEGTA.
Ar gražuolė ir pabaisa garsas turėtų groti ciklo režimu? Tai šiek tiek erzina.
šis žaidimas yra gana nuostabus, jis turi skirtingus prisijungimo būdus!!! taip pat galima rinktis iš daugybės lygių!!! myliu tai!
Tai tikrai įdomus žaidimas, yra skelbimų, bet tik po kas 3 ar 4 raundus per visą super gerą žaidimą
vienas ar du skelbimai kas 2 ar 3 lygius. Kiekvienas lygis trunka tik 30 sekundžių, paprastai 10–15, o kiekvienas skelbimas yra 20–40 sekundžių. Žodžiu, praleiskite daugiau laiko žiūrėdami skelbimus, nei žaisdami žaidimą.
Flow Free Sestavljanke dvi
Labi itraukiantis ir idomus
Man patinka, kad jie daug pridėjo nuo tada, kai prieš keletą metų turėjau žaidimą, bet yra tiek daug juokingai ilgų skelbimų, kuriuos sunku pašalinti iš jo, vargu ar verta.
Sutaisyti tai!!! Kai bandau braižyti vamzdį 9x9 žaidimo gedimų metu, o po to jis neįsikrauna.
Programa buvo puiki, kai ją atsisiunčiau prieš kelias dienas, tačiau pastaruoju metu ji neveikia. Kai įveikiu vieną ar du lygius, programa mane išmuša ir praneša, kad „Flow Free“ neveikia. Man labai patinka šis žaidimas, bet jei ši problema išliks, turėsiu jį pašalinti.
Kitas žaidimas, sužlugdytas įkyrių skelbimų, kurių negalite praleisti ir kurie nuolat bando jus nukreipti į siaubingas svetaines, kuriose yra šlamšto. Redaguoti: dabar jis nuolat stringa. Pašalinta.
Tai buvo puiki programa, bet skelbimai tapo juokingi. Bandžiau, bet tiesiogine prasme daugiau laiko praleidau žiūrėdamas reklamas nei žaisdamas. Kvaila. 5 USD už reklamą? Taip pat kvailas. Pašalinta.
Skelbimai vis tiek rodomi ir trikdo žaidimą, net kai išjungti „Wi-Fi“ ir korinio ryšio duomenys. Tai reiškia, kad skelbimai yra *įkepti į žaidimą* ir negali būti sunaikinti jokiu būdu, išskyrus sumokėjus „pro“ versijos išpirką. Venkite.
Veveik perejau idomus zaidimas
smagus žaidimas, per daug skelbimų (kartą per 1–3 lygius, trumpi lygiai), todėl tinka žaidimų, kurie buvo geri, bet pavertė grynųjų pinigų ūkiu, kategorijai, liūdna, bet tiesa.
Geras, atpalaiduojantis, žaidimas. Skelbimų skaičius pastaruoju metu buvo padidintas, bet ne didžiulis. Tačiau skelbimai nutraukia bet kokios muzikos ar podcast'o grojimą, o tai reiškia, kad neleisiu beveik tiek pat, kol tai nebus ištaisyta.
Variacijų daug. Mėgautis . Laiko vaikymasis. Skatinti .stimuliuojančios spalvos. Labai ryškus 👌👍 lengvi ir sunkiai matomi judesiai. Gerai suplanuota. Dėkoju
Kurį laiką galėjau apžvelgti skelbimus, bet dabar yra skelbimų, kurių negalima uždaryti neuždarius žaidimo ir iš naujo nepaleidus programos. Kadangi skelbimai rodomi pažodžiui po kiekvieno galvosūkio, žaidimo praktiškai negalima žaisti. Šiuo metu nerekomenduočiau.
Išlaiko mano dėmesį valandų valandas, kai žaidžiu. Aš netgi nusipirkau papildomų žaidimų paketų. Man liko tik 4 žaidimų paketai, kol baigsiu visą žaidimą. Love Flow nemokamai. Ačiū už tokį nuostabų žaidimą. Puikus laiko gaišimas taip pat, jei laukiate vizito pas gydytoją arba laukiate staliuko restorane. Šį žaidimą galima žaisti ir neprisijungus, todėl tai taip pat puiku. Labai ačiū !! Atnaujinimas: baigiau visus žaidimų paketus, todėl dabar esu visiškai BAIGTA su šiuo „Flow Free“ žaidimu. Vis dar darau kasdienius galvosūkius.
Geras žaidimas, dar kartą sugadintas per daug skelbimų, galiausiai kiekvienas lygis yra 30 sekundžių reklama, o tai yra per daug ir jis verčia už tai sumokėti 5 svarus sterlingų. Esu nusivylęs, iš pradžių jis buvo tikrai įdomus ir įtraukiantis. įvesti skelbimai
priverstinio skelbimo aspektas tikrai erzina, kai naršote galvosūkius, taip pat atrodo, kad jų laikas pailgėja (1 skelbimas kas 8 galvosūkius, 1 skelbimas kas 3 ar 4)
Man patinka žaidimas, bet po atnaujinimo negaliu prisijungti. Jis neatsidarys Bandžiau iš naujo paleisti telefoną ir keletą kitų dalykų, bet jis neatsidarys programos. Ištaisykite šį naujinimą. Taip pat daug priedų... daug. Po vieną kas 2 lygius ir jie yra maždaug 20 sekundžių, o kai kurių negalite praleisti. Niekada nieko neperku internetu ir beveik nepirkau jokių priedų. Yra būdų, kaip pakeisti temą (linijų spalvas), tačiau pusė jų paima pinigus. Kai kurios yra neoninės arba tamsios originalo versijos. Prašau pataisyti tai!!!
Aš beveik baigiau ir dabar jis nebus atidarytas.. Kodėl? Jau antrą kartą, kai ši programa buvo uždaryta, ir aš turėjau ją įdiegti iš naujo. Tai bjauru, nes aš prarandu viską, ką dariau anksčiau. Dar kita problema.. Dabar iš naujo įdiegiau 5 kartus ir vis dar problema, kad net neatsidaro.. Tai neįtikėtina.. Jis atsidaro ir užsidaro, net negali paleisti.
Labai gražus žaidimas. Minimalistinis ir tuo pat metu malonus. BET SKELBIMAI. Po *kiekvieno* žaidimo (kartais 60 sekundžių, kartais mažiau) gaunu mažiausiai 10 sekundžių skelbimų. Jie sugadina gėrį ir išmuša srautą. Tarsi gauti antausį per veidą sapno viduryje.
Flow Free Réflexion tiqy
Turiu vieną skundą...dideliuose galvosūkiuose jis per mažas, kad būtų galima teisingai sujungti srautus ir galų gale uždėlioti galvosūkį iš naujo...jei atnaujinimas gali suteikti galimybę priartinti didelius galvosūkius, būčiau patenkintas. Ačiū
30 sek. reklama?!? Jokiu būdu !!! Per daug skelbimų. Daugeliu atvejų, kai baigiate lygį / kadrą, turite ištverti skelbimą, kad patektumėte į kitą. Daugelis skelbimų yra 30 sekundžių ilgio! Tai siaubinga! Be to, skelbimų garso stiprumas nepaklūsta žaidimo garso / garsumo nustatymui (tylus). Bandymas tyliai žaisti, kol mano žmona miega, yra beprasmiška, kai pasigirsta skelbimai ir ją pažadina. Aš to netoleruosiu. Aš išėjau iš žaidimo.
Žaidimas buvo geras 2018 m., bet nežinau, kas atsitiko, aš mačiau tik tada, kai judini geltoną, tu sulaužai dėlionę dėl Greeno. Taigi aš sustojau ir bandžiau iš naujo, o tada jis vis tiek neveikė, todėl net neatsisiųskite to neverta. Jis turėjo likti toks pat ir būtų gavęs visas savo žvaigždes.
Ką tik užbaigiau stačiakampio paketą, skirtą mano 71-am pasiekimui, bet jis neįrašytas kaip tobulas, o tai akivaizdžiai yra. Kaip galiu tai pataisyti ar net perdaryti pakuotę, nes noriu, kad visos pakuotės būtų tobulos, ir tai sujaukia? Mokama versija.
Žaidžiu šį žaidimą nuo 2013 metų, niekada neturėjau jokių problemų ar nieko su juo, taip pat jis neužima daug vietos telefone, tik reklama labai erzina 🙄 😒 😑 😐
Mėgstu šį žaidimą, bet jame per daug skelbimų. Vis blogėja. Jei tai tęsis, pašalinsiu šį žaidimą.
Pats žaidimas yra smagus. Tačiau skelbimų po kiekvieno kito galvosūkio yra per daug. Suprantu, kad kūrėjams reikia kažkaip užsidirbti. Tačiau dėl daugybės skelbimų jo negalima žaisti ir nebeįdomu.
Flow Free Réflexion tiqy
Tai daugiausiai laiko pranoksta programa, kai kalbama apie tai, kad tau nuobodu. Man ši programa labai patinka, joje nėra daug priedų, be to, labai malonu žaisti be atsilikimo 🌸
Tai puikus žaidimas, jei norite, kad galvosūkiai gaištų laiką, bet mano Viešpatie, skelbimai yra nepakenčiami. Yra vienas beveik kas du lygiai (kuris trunka apie 5–30 sekundžių, priklausomai nuo sunkumo). Jei norite galvosūkių, šis žaidimas yra tinkamas. Jei norite kuo nors praleisti laiką, geriau susiraskite ką nors kita.
Flow Free Réflexion tiqy
Vienas geriausių mano žaistų dėlionių. Nors žaidime trūksta pasiekimų. Jame rašoma, kad žaidime yra 120 laimėjimų, nors galiu atrakinti tik 119. Jei įmanoma, pataisykite
ziauriai geras!
Norėčiau, kad galėčiau suteikti šiam 0 žvaigždučių... Žaidžiau šį žaidimą METUS ir net paleidau iš naujo, man jis labai patiko, bet dabar yra skelbimų... galite sumokėti 4,99, kad pašalintumėte skelbimus, bet vis tiek liūdna matyti tokį gerą žaidimas tampa erzinančiu mobiliuoju žaidimu
Mano s10 tai labai mikčioja, kūrėjai turi pažiūrėti ir įsitikinti, kad jis sklandus; jei mano telefonas gali susidoroti su Genshin, jis turėtų galėti žaisti Flow lol
nuolatiniai skelbimai. rami priklausomybė. jei būtų pigiau, pirkčiau, bet vietoj to tiesiog išjungsiu „Wi-Fi“, kad galėčiau žaisti
Puikus zaidimas. Vis dėlto kartais būna sunku, bet kitu atveju tai geras pagrindinis žaidimas. Grafika nuostabi btw.
Nusivylęs. Anksčiau mėgau šį žaidimą, bet jis nebebuvo panašus į visus kitus ir buvo užtvindytas skelbimų, dėl kurių žaidimas tampa visiškai nemalonus. Kokia gėda.
Anksčiau buvo daug mažiau skelbimų. Dabar po kiekvieno lygio yra viso ekrano skelbimas.
Sky Champ: Space Shooter Aksi kkel
Nelabai idomus
SKELBIMAI! REKLAMA KAS 3 LYGIUS! Šis žaidimas tikrai turi viską! Ačiū už visą jūsų sunkų darbą vaikinai. Viena žvaigždė. Tęskite puikų darbą!
Įtraukiantis. Tik lygiu galėtų būti daugiau