Post by onliriconcsens on Mar 5, 2022 17:29:01 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ The God of High School ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The God of High School IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хак за увеличаване на точките ▞▞▞
▞▞▞ The God of High School 2022 version ▞▞▞
Забавна игра, лесна за разбиране, но отнема време за овладяване, наистина е забавна
Тази игра е добра, но да получите скъпоценните камъни твърде трудно..ik че всяка игра на gacha за получаване на скъпоценни камъни е трудна, но все пак-..тук 4 звезди
Екранът на играта е празен
Играта се срива преди дори да се зареди. Не успях да направя акаунт.
От 5 -> 1, защото не мога да вляза вътре. Има ли актуализация или поддръжка? Пише "Съжалявам, но комуникацията с Oraeguk не е била добра. (1126_1044/Catalog_AOS.csv)". Nvm сега работи нормално
Все още в началото, но ме привлича с графиката и безплатното преобръщане за някои хубави герои в началото винаги е гадно
Тази игра е наистина проста и много забавна.
Просто не е моят тип игра. Няма проблеми или нещо подобно
Добра игра, но не ми харесва, когато сменяте акаунти, трябва да чакате 24 часа, за да влезете и да играете отново, това е смешно
Добавена е още една звезда преди това, че DEV действат като хора👍
Много забавна игра. Знам, защото играх бета версията. Той е забавен и добре анимиран и проектиран, те имат много герои и много способности с героите
The God of High School कार्रवाई wnk
Грешките бяха отстранени, но единственият проблем, който имам сега, е преводът, трудно е да се проследи историята.
Продължава да се срива при заглавието. Редактиране: Проблемът беше отстранен, играта е страхотна! Тонове безплатни много неща за правене. Безплатно да играете приятелски. Страхотно.
То е фиксирано. И играта засега е доста добра.
Знам, че играта току-що излезе, но не мога да премина през екрана за зареждане, просто ме изгонят и известие, че е спряно принудително
The God of High School कार्रवाई wnk
Candy Crush Saga Опуштене uqd
Изглежда като добра игра досега, но беше умишлено, защото е някак разваляващо и изглежда не подобрява разказването на истории. Също така съм сигурен, че вероятно ще изглежда обидно за англоговорящите американци от азиатски произход и онлайн американците от поколението 'Z' (те отменят всичко) пет звезди, но две звезди, за да осведомят.
Удивително 👏 нищо не е наред и е малко за разбиране, но 10000000/10
Добре игра. Преводът не може да бъде по-лош. Не мога да се насладя на играта, така че просто ще прочета webtoon вместо това.
Не казвам, че е лошо, но преводите се нуждаят от работа
Все още не съм го играл, но изглежда наистина добре и с надеждата за най-доброто ще го актуализирам по-късно... Играх малко вчера и играх до дълго, беше супер рано сутринта, наистина е добър и харесвам комикси с истории, има много добър куест сустен и призоваване. 👍👍👍🌟🌟🌟🌟🌟
Не мога да играя играта, заседнала на страницата за приемане, няма начин да превъртя, за да проверя останалите приемливи.
Буквално след урока ме изгониха и не мога да играя играта поради проблеми с връзката, моля, поправете това, чувствам, че ще се насладя на играта, ако мога да я играя
Моля, поправете „Съжалявам, но комуникацията с Oraeguk не беше добра, не мога да вляза ahhh
Тази игра има множество проблеми като основни правописни грешки, изречения, които нямат смисъл да се сриват и т.н. Но е добре да дам на тази игра шанс да се изкупи. Все още е сравнително нов
Лош старт получава началния екран, след което се срива
Това е добра игра, която може да бъде по-добра, ако имате възможността да надстроите максимален герой, за да имате друга звезда. Вместо просто да увеличавате атаката и щетите, може би тя еволюира от 1 звезда до 2 звезди и т.н. до нивото на древния Бог. Така че няма да изглежда като загуба на ниво изравняване на герои, които са под древния Бог. И също така улесняване на достъпа до мини уроци. Ако нямате изискване да използвате определени функции, тогава не можете да научите нищо за него, без да го търсите.
Беше добре, обичам играта, но излизам от приложението, защото имам някои неща за вършене, след това след няколко часа се опитах да отворя приложението отново, не мога да вляза, продължава да казва, че комуникацията с Oreaguk не е добре. Имам добра интернет връзка, мога да играя другите си игри тук на моето устройство, но защо не мога да вляза в GOH?? Как да го оправя? Много ми се иска да го играя. Вече опитах да рестартирам играта, телефона си и дори wifi. Но все пак е същото, моля, поправете го!
плащайте, за да спечелите твърде много системи, което прави играта НЕ отпускаща..
Абсолютно харесвам това, това е перфектната форма и представяне на любимия ми комикс и основните грешки са отстранени. Като цяло можех да играя това с часове!
След поправката беше наистина добре.
Току-що го изтеглих и първо знам как да се чувствам за игра, която иска достъп до моите контакти и телефон, но заедно с това продължава да се срива.Получавам новото му, но трябва поне да зареди стартовото меню, вместо да се срине при зареждане
се нуждаят от повече подобрения
Добра игра, но трябва да отстраните проблема при срива при влизане.
Приложението продължава да се срива.
Опитах да играя, дори не можах да премина през екрана за стартиране на зареждане, така че играта е направо, не съществува
Виждам всички лоши отзиви тук, но не знам от какво се оплакват играта е невероятна и работи перфектно за мен, така че продължавайте в същия дух
Направете някакъв офлайн режим
страхотен дизайн на героите и чист механик
Като цяло това е доста солидна игра, за мен не е лоша, но в същото време тази игра не е най-добрата. 8,5/10
Преводът на английски е УЖАСЕН! Ако ще пуснете продукта на пазара, тогава поне накарайте някой, който говори езика, първо да го провери.
Като цяло бях много доволен от играта и дори купих няколко неща, но се сблъсках с един проблем и той ме притеснява и това е в събитието за начинаещи в последния ден, където получавате награда за вашите герой, стигащ до ниво 200. Имам герой до ниво 200 и това не ми дава наградата, която би ми помогнала много, така че се чудех дали можете да коригирате това.
Играта е забавна, но за да влезете във фейсбук, ви трябва приложението facebook.