Post by onliriconcsens on Mar 5, 2022 17:44:25 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Siege Castles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Siege Castles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ çoxlu qızıl hack ▞▞▞
▞▞▞ Siege Castles 2022 version ▞▞▞
Qara ekran heç bir yerə!!!
Oyun oynamaq üçün yemək almaq üçün 18 il işləməsəydim daha yaxşı olardı
Tamam
yaxşı potensialdır, lakin silahlar öz qoşunlarınıza çox tez-tez hücum edir və əlinizdə olan düşmən qoşunlarını hədəf alarkən tez-tez bir-birini məhv edir.
Darıxdırıcıdır
Olduqca yaxşıdır
Pis deyil, yavaş irəliləyiş, yaxşı tualet oyunu.
Sərin oyun
Əyləncəli oyun, daha çox dərslik lazımdır.
Yaxşı
Siege Castles 전략 euoq
Bu, vaxt keçirmək üçün bir şeydir.
Qalanızla edə biləcəyiniz geniş çeşidli artım var və mən səviyyə yüksəltmə sistemindən həzz alıram.
Əyləncəli oyun, lakin ikinci səviyyəli sandıqlar, dəyərindən 4 dəfə baha olsa da, daha yaxşı şeylərin kilidini açmır. Üstəlik, axtarışa başlama düyməsi işləmir.
Solar Explorer: New Dawn Arcade obn
Əyləncəli amma... Balans yeniləməsi onu təkmilləşdirmə məqsədi və qala limitinə görə yararsız etdi.
Oynamaq üçün əyləncəli oyun
Bu yaxşı oyundur, onu tərk etmək çox vaxt aparır
Yükləməyin, çoxlu reklamlar. Oyun əslində əyləncəlidir, lakin tamamilə çoxlu reklamdır, siz oyun oynamaqdansa axmaq reklamlara baxmağa daha çox vaxt sərf edirsiniz.
Siege Castles 전략 euoq
Vaxtı keçmək üçün gözəl bir yoldur, lakin axtarışı necə edəcəyinizi anlaya bilmirəm
Layiqli. Əlavələri baha alın. Amma layiqli.
Videolar heç vaxt işləmir. Bir çox səhvlərə
Əyləncəli asan oyun
Döyüşlərdə avtomatlaşdırılmasaydı və ya onu söndürmək üçün bir parametr olsaydı, 2 ulduz daha yaxşı olardı, çünki əksər mobil oyunlar kimi açıq şəkildə aldadıcı deyildi, sadəcə əyləncə deyil.
Bunun reklamını aldım və bunun zibil olacağını düşündüm. Amma oğlan bu oyun heyrətamizdir, amma mən həqiqətən daha sürətli irəliləyiş üçün bir yol olmasını arzulayıram
Darıxdırıcı oyun
Cihazları dəyişə bildiyim və irəliləyişimi itirmədiyim zaman reytinqi dəyişəcək.
Glitchy oyunu heç bir alışa etibar etməyin, oyuna pul xərcləməyin. Yemək əldə etmək üçün fermada qiymətli daşlar sərf etdim ki, 7 saatdan daha sürətli bitsin, işləmədiyini başa düşməzdən əvvəl bunu ardıcıl iki dəfə etdim, yeməyi bitirmək üçün düyməni hər basanda 16 daş götürdüm. Mən üçüncü dəfə basdım və o, mənə artıq emal olunan bir alış olduğunu bildirən bildiriş verdi. Oyunu bağladı və yenidən açdı və indi mənim -11 daş olduğumu bildirir. Belə ki, bəzi necə mən oyun 11 daş borcluyam. Bəli tamam...
İndiyə qədər yaxşı görünür, lakin inkişafı üçün vaxt lazımdır. Sikkələr və ya digər mükafatlar qazanmaq üçün daha çox müstəqil missiyalar olmalıdır. Rəhbərlərlə əlavə tədbirlər Raw yarışında dəfələrlə qalib gəlməklə yanaşı, qazanmaq üçün daha çox bonuslar və xəzinə xalları olmalıdır. Yeniləməyə davam edin, sonda yaxşı oyun ola bilər.
Əyləncəli idi, amma istəyərdim ki, profilinizi yenidən başlayasınız ki, başdan-başa daha yaxşı qala tikəsiniz.
Əyləncəli fikir, lakin məcburi reklamlar və silah izahatlarının olmaması sinir bozucudur
Əla kiçik oyun. Sınamağa dəyər. Eşitdiyimə görə, böyük bir təmir işləri gedir və həm köhnə, həm də yeni versiyalar oynanılacaq.
Dəhşətli oyun. Darıxdırıcı AI tərəfindən idarə olunan döyüşlər. Qazanmaq şansınızın olmadığı döyüşlərdə kütləvi tarazlıq problemləri. Nəyin bahasına olursa olsun çəkinin! Oyun çox şükür silindi.
Oynamaq alınmadı. Bütün redaktə mənim google play yaratmaq və silmək mənə yox deyir. Oyununuzu saxlayın..
Əla oyun. Son düzəlişləri sevirəm.
Fırıldaqçılıq. Öz silahlarınız səbəbsiz olaraq öz bölmələrinizə dəydi. Digər tərəfdən düşmənlərin silahları nəzərdə tutulduğu kimi işləyir. Bölmələr təsadüfi olaraq yaranır. Bəzən çox gec olduqda kürü tökməyə başlayırlar. Oyun ləngiyir
Əyləncəli və oyunu oynamaq üçün lazım gələrsə, cinsi üstünlüklər mübadiləsi baxımından son dərəcə asılılıq yaradır
Siege Castles Strategie hyd
Başa düşmək asandır və çox vaxt aparmır
Pis deyil
Oyun qaydasındadır. Döyüşləri sürətləndirməyin bir yolu olsa, daha çox istərdim. Ola bilsin ki, bir növ bacarıq nöqtəsi sistemi daxildir.
Yaxşı oyun amma tapşırığı necə tamamlaya bilərəm??? Mən o qədər sandıq gətirmişəm və heç bir xəritə parçası almamışam?
Bu, həyatımda oynadığım ən darıxdırıcı oyun olmalıdır...